• امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
3

آمادگی ارتش برای واگذاری مکان‌های عمومی به منظور برگزاری کنکور سراسری

  • کد خبر : 84796
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۹

آمادگی ارتش برای واگذاری مکان‌های عمومی به منظور برگزاری کنکور سراسری معاون هماهنگ کننده ارتش در تماس تلفنی با وزیر بهداشت آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای واگذاری مکان های عمومی به منظور کمک در برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد. – اخبار سیاسی – به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر دریادار سیاری معاون […]

آمادگی ارتش برای واگذاری مکان‌های عمومی به منظور برگزاری کنکور سراسری آمادگی ارتش برای واگذاری مکان‌های عمومی به منظور برگزاری کنکور سراسری

معاون هماهنگ کننده ارتش در تماس تلفنی با وزیر بهداشت آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای واگذاری مکان های عمومی به منظور کمک در برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد.

– اخبار سیاسی –

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش صبح امروز در تماس تلفنی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بنا بر تدبیر فرمانده کل ارتش، همانطور که روز گذشته هم در جلسه قرارگاه بهداشت و درمان نیروهای مسلح اعلام کردیم، آمادگی داریم برای تسهیل در برگزاری کنکور سراسری، فضاهای پادگانی خود را در سراسر جغرافیای کشور در اختیار وزارت علوم قرار دهیم تا از فشردگی جمعیت جلوگیری شود.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش تصریح کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در شرایط به وجود آمده و در راستای رعایت هرچه مطلوب‌تر پروتکل های بهداشتی آمادگی واگذاری مکان‌های عمومی شامل ورزشگاه‌ها، مساجد و سالن‌های بزرگ برای برگزاری کنکور سراسری را دارد.

وی افزود: علاوه بر مکان‌های عمومی، فضای مراکز آموزشی آجا به ویژه شش دانشگاه ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با درنظر گرفتن دستورالعمل‌های بهداشتی، آمادگی لازم برای برگزاری کنکور سراسری را دارد.

امیر دریادار سیاری خاطرنشان کرد: قرارگاه پدافند زیستی ارتش از ابتدای شروع بیماری کرونا در زمینه های مختلف بهداشتی درمانی و تولید مواد ضدعفونی و ماسک در خدمت به ملت شریف ایران اسلامی بوده و تا پایان عادی شدن وضعیت آماده کمک‌رسانی به ستاد ملی مبارزه با کرونا خواهد بود.

نمکی وزیر بهداشت نیز در این گفتگوی تلفنی، ضمن قدردانی از ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: در صورت اعلام نیاز وزارت علوم، از ظرفیت‌های ارتش در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=84796

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.