• امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
3

اخبار کوتاه از انتخابات ریاست جمهوری 1400

  • کد خبر : 87312
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۸

کدخدایی: نباید با هجمه‌ها، حرمت شورای نگهبان شکسته شود؛ باید اقتدار این نهاد حفظ شود کدخدایی،سخنگوی شورای نگهبان، گفت: برخی اوقات دوستان ناآگاه در داخل با دشمن در هجمه به شورای نگهبان، همراه شده‌اند؛ رهبر انقلاب تاکید کرده‌اند که حراست از نظام اسلامی برعهده شورای نگهبان است و به همین خاطر باید اقتدار و حرمت […]

کدخدایی: نباید با هجمه‌ها، حرمت شورای نگهبان شکسته شود؛ باید اقتدار این نهاد حفظ شود

کدخدایی،سخنگوی شورای نگهبان، گفت: برخی اوقات دوستان ناآگاه در داخل با دشمن در هجمه به شورای نگهبان، همراه شده‌اند؛ رهبر انقلاب تاکید کرده‌اند که حراست از نظام اسلامی برعهده شورای نگهبان است و به همین خاطر باید اقتدار و حرمت این نهاد حفظ شود و وظیفه‌ای که برعهده این شوراست و نباید با هجمه‌ها، اقتدار و حرمت شورای نگهبان شکسته شود.

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در نشست تحلیلی تبیینی «ره بر» سخنانی اظهار داشت: قانون اساسی ما می تواند به منزله شناسنامه این نظام مقدس قرار بگیرد.

وی افزود: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تجربه ای که در گذشته و بعد از مشروطه داشتیم و تحولاتی که در دوره رضاخانی و پسر او انجام گرفت، با آموزه های اصیل ایرانی و اسلامی و بیانات حضرت امام تدوین شد و در مسیر اجرا قرار گرفت. | فارس

 

محسن رضایی در مقابل رئیسی: ساخت یک میلیون مسکن طرح خاصی نیست

محسن رضایی در توئیتی به برنامه انتخاباتی ابراهیم رئیسی برای ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکن واکنش نشان داد. این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در این باره نوشت:«ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکن؛ طرح خاص و ایده هیچ کاندیدایی نیست، این قانون مصوب مجلس محترم است و تمام دولت‌ها موظف به اجرای آن هستند. در طرح نهضت مسکن ایرانیان علاوه بر یک میلیون واحد مسکن مصوب سالانه یک میلیون واحد مسکن هم با احیای بافت فرسوده خواهیم ساخت.»| راوی

قاضی زاده هاشمی: حجاب و دوچرخه سواری زنان مساله اصلی کشور نیست

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی گفته باطن من مشخص است و بیشتر به دنبال خلوت‌گزینی هستم تا شهرت. مشهور شدن ضدارزش من است. یکسال بودن در مجلس برای شهرت کافی است پس به دنبال شهرت نیستم. نمایندگانی در دوره قبل داشتیم که شهرت جهانی کسب کردند که نمی‌خواهم اسم بیاورم.

وی ادامه داد: آن‌هایی که خود را در انتخابات مطرح کرده‌اند به سراغ مسئله حجاب و دوچرخه‌سواری و غیره می‌روند. اینها مسئله اصلی کشور نیست و باید مدل اداره کشور را با کار جدی تغییر دهیم. نظام به ما اعتماد و لطف کرده تا این طرح شود و باید برای آن تلاش کنیم.

مهرعلیزاده: رانت نباشد امکان فساد هم از بین می‌رود

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: وجود رانت‌های متعدد در زمینه‌های مختلف از جمله در حوزه‌های اقتصادی عامل فساد شده است و اگر رانت‌ها از بین برود این فسادها هم از بین‌ می‌روند.

محسن مهرعلیزاده روز چهارشنبه در گفت‌وگویی درخصوص زمینه‌های بروز فساد گفت: اولین و مهمترین علت بروز فساد در جامعه رانت است و اگر رانت نباشد امکان فساد هم وجود ندارد.

وی اضافه کرد: رانت‌های مختلفی در زمینه های اقتصادی، اعم از قیمت ارز، اطلاعات اقتصادی و امضاهای طلایی وجود دارد که باید از بین برود.

توضیح قاضی‌زاده در خصوص تشکیل وزارت خانواده

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: با ادغام معاونت زنان ریاست جمهوری، سازمان ملی جوانان و بهزیستی وزارت خانواده و امور اجتماعی را تشکیل می‎دهیم تا ازدواج، فرزندآوری و آسیب‎های اجتماعی مسئول پیداکند.

جزئیات طرح مسکن جلیلی

جلیلی: برنامه‌‎ای تنظیم کردیم که به کسانی که مسکن ندارند، زمین و تسهیلات ساخت خانه بدهیم

مستند تبلیغاتی رضایی هم صدا و سیما پخش نشد

مستند تبلیغاتی محسن رضایی هم از صدا و سیما پخش نشد. پیش از این همتی نیز از عدم پخش مستند خود به دلیل اصرار صدا و سیما برای سانسور بخش‌هایی از آن خبر داده بود. البته صدا و سیما دلیل آن را دیر رسیدن مستند همتی اعلام کرده است.

محسن رضایی در وانش به این موضوع در توئیتر نوشت:

به مستند انتخاباتی بنده نیز که دیشب تحویل صداوسیما شده بود،به علت تنگ‌نظریها اجازه پخش ندادند. گفتند مصاحبه‌های مردمی را حذف کنید تا اجازه پخش دهیم! برای شنيده شدن صدای مردم انقلاب كرديم؛ از صداى مردم نترسيم. راس ساعت ۸ شب مستند کامل را در شبکه‌های اجتماعی منتشر خواهم کرد

 

بغض رئیسی در بیان فقر در خانواده شهدا

️ویدیویی از روایت رئیسی از گفت‌وگو با فردی از اعضای خانواده شهدا که به خاطر مشکلات اقتصادی و بی‌کاری جلوی او را گرفته است را ببینید.

چرا مستند تبلیغاتی همتی پخش نشد؟

قاضی‌زاده هاشمی، عضو کمیسیون بررسی تبلیغات ریاست جمهوری در خصوص چرایی عدم پخش فیلم مستند تبلیغاتی همتی گفت: مستند آقای همتی دیر رسید، با تصمیم‌گیری جمعی به نتیجه رسیدیم، پخش نشود.

عبدالناصر همتی اما دلیل پخش نشدن مستند تبلیغاتی خود را تقاضای سانسور بخش‌هایی از آن از سوی صدا و سیما اعلام کرده است.

استعفای فرهاد رهبر از ریاست هیات نظارت انتخابات تهران

فرهاد رهبر از سمت رییس هیات نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری، میان‌دوره‌ای مجلس و میان‌دوره‌ای خبرگان رهبری در استان تهران و شهرستان تهران استعفا داد.

بر همین اساس در حکمی قاسم محمدطهرانی به عنوان رییس هیات نظارت استان تهران در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و نخستین میان دوره‌ای یازدهمین دوره مجلس و دومین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری منصوب شد./ایسنا

واعظی: خوشحالیم کاندیداها به مذاکرات روی خوش نشان داده‌اند

رییس دفتر رییس‌جمهور گفت: برخی افراد یا سابقه کار اجرایی نداشته یا مشکلات کشور را نمی‌دانند، مسایلی مطرح می‌کنند که عملیاتی نیست یا برای مردم مشکل درست می‌شود. همه کاندیداهای انتخابات به تعامل و مذاکرات روی خوش نشان داده‌اند و ما به این مسأله انتقاد نداریم.

او ادامه داد: نباید چون ما به این راه اعتقاد داشتیم الان که دیگران هم اعتقاد پیدا کرده‌اند، منتقد باشیم.  آنچه برای ما مهم است، آینده نظام است و فرقی نمی‌کند کدام دولت سر کار باشد. /ایسنا

زمان پخش برنامه‌های نامزدهای انتخابات

جدول پخش برنامه‌های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی برای امروز چهارشنبه ۱۲ خرداد به شرح زیر است؛

“سعید جلیلی” ساعت ۰۱:۰۰ بامداد از شبکه جام‌جم و ساعت ۱۷ از رادیو فرهنگ

“محسن رضایی” پخش مستند ساعت ۲۰:۰۰ از شبکه یک سیما و ساعت۷:۱۰ رادیو ایران

“سیدابراهیم رئیسی” ساعت ۲۰:۳۰ در برنامه بدون تعارف از شبکه دو سیما و ساعت ۲۲:۴۵ در برنامه گفتگوی ویژه خبری از شبکه دو سیما و ساعت ۲۲:۴۵ از رادیو ایران

“علیرضا زاکانی” ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه خبر و ساعت ۱۹ در رادیو جوان

“سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی” ساعت ۱۶ در رادیو اقتصاد

“محسن مهرعلیزاده” در برنامه با دوربین رئیس‌جمهور ساعت ۱۹:۱۵ از شبکه یک سیما و ساعت ۱۰ رادیو جوان

“عبدالناصر همتی” ساعت ۹ در رادیو اقتصاد/ایسنا

زمان مناظره‌های انتخاباتی تغییر کرد

پیرو مصوبه جدید کمیسیون تبلیغات نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری که نهم خرداد به ریاست وزیر کشور برگزار شد زمان برگزاری مناظره‌های انتخاباتی تغییر کرد.

مصوبه کمیسیون تبلیغات نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری به این شرح است:

پیرو مصوبه جدید مورخ نهم خرداد ۱۴۰۰، کمیسیون تبلیغات نامزد‌های سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در چهارمین نشست خود به ریاست وزیر کشور مبنی بر لزوم تغییر روز‌های پخش زنده سه مناظره نامزد‌های انتخابات و با توجه به بررسی‌های انجام شده، زمان مناظره‌های مذکور برای روز‌های شنبه ۱۵ خرداد، سه شنبه ۱۸ خرداد و شنبه ۲۲ خرداد تعیین می‌شود؛ لذا سازمان صدا و سیما ضمن تمهید و اقدام لازم برای برگزاری این مناظره‌ها فورا مراتب را به نامزد‌ها و نمایندگان آن‌ها اطلاع دهد.

مدت زمان مناظره‌های انتخاباتی هر کدام سه ساعت خواهد بود.

پیش از این، قرار بود مناظره‌های انتخاباتی دوشنبه ۱۷، جمعه ۲۱ و سه شنبه ۲۵ خرداد برگزار شود./صداوسیما

رضایی با رئیسی دو قطبی می‌سازد؟

پیش‌بینی شده بود بود در کارزار انتخابات یک سه‌ضعلی بین محسن رضایی، رئیسی و لاریجانی شکل بگیرد که با رد صلاحیت غیر قابل انتظار لاریجانی، این اتفاق نیفتاد.

 با موضع‌گیری‌های اخیر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام علیه چهار نامزد معروف به جبهه انقلاب به نظر می‌رسد باید در انتظار دوقطبی رئیسی- رضایی باشیم.

مهم‌ترین شانس رضایی در مناظره با رئیسی حوزه اقتصاد است. میدانی که او به نسبت رئیسی در آن حرفه‌ای‌تر است و شاید در خلأ و فقدان دوقطبی‌های سیاسی سال‌های 88 و 92 او این شانس را پیدا کند که بازی را به سمت یک دو‌قطبی اقتصادی ببرد و ایده‌های اقتصادی شنیده‌نشده‌اش را در انتخابات‌های گذشته، این‌بار بهتر در معرض دید بگذارد. او سال 88 در مناظره‌اش با احمدی‌نژاد به شاخصی تحت عنوان «شاخص فلاکت» اشاره کرده و گفته بود که از بعد از سال ۸۴ این شاخص با شیبی افزایش پیدا کرده است.

سال ۹۰ سایت اصولگرای جهان‌نیوز در مطلبی نوشت: «شاخص فلاکت (Misery Index) در جلسه مناظره محسن رضایی با احمدی‌نژاد مطرح و از همان زمان در خاطره مردم ماندنی شد. شاخص فلاکت که از حاصل‌جمع نرخ بی‌کاری و تورم به دست می‌آید، بار دیگر سیر صعودی به خود گرفته و به ۳۰.۶ درصد رسیده است.»/روزنامه شرق

لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=87312

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.