• امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
2

اصلاح‌طلبان برای انتخابات ۱۴۰۰ بر سر سیدحسن خمینی اجماع می‌کنند؟

  • کد خبر : 84999
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۸
علی صوفی، فعال اصلاح‌طلب معتقد است که سیدحسن خمینی یکی از چهره‌هایی است که باعث اجماع اصلاح‌طلب‌ها خواهد شد.

این روز‌ها فضای سیاسی کشور در حالی سپری می‌شود که هر روز گمانه زنی‌هایی در مورد شرکت برخی از چهره‌های سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را شاهد هستیم. گمانه زنی‌هایی که مشخص نیست جنسشان حقیقت است یا شایعه؛ در این گمانه زنی‌ها اسم سید حسن خمینی نیز به گوش می رسد؛ آن هم بعنوان یکی از نامزدهای مورد نظر جریان اصلاحات.

سید حسن خمینی که وجهه سیاسی اش در چارچوب اصلاح طلبان تعریف شده و همیشه به صورت بالقوه نامزد اصلاح طلب در هر انتخاباتی بوده است، اما آیا قرار است این بالقوه بودن را به بالفعل شدن تبدیل کند؟

علی صوفی فعال اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات با اذعان به اینکه از پیوستن سید حسن خمینی به لیست نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ خبری ندارد، بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز بسیاری از مسائل اصلاح طلبان مشخص نیست, تمام این مسائل گمانه زنی است.

وی ادامه داد: به هر حال هر چه به اسامی نهایی و اجماع در انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم، علاوه بر فعال‌تر شدن خود داوطلبان، در نهایت مشخص می‌شود که چه کسانی به صورت ۱۰۰ درصد قصد دارند نامزد شوند و چه کسانی با اینکه پیش از این گمان می‌رفت قصد نامزد شدن دارند، از میدان رقابت کنار رفته اند.

صوفی با بیان راهبرد جدید اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: اصلاح طلبان به دنبال این هستند تا راهبردی را که در انتخابات سال گذشته تعیین کرده بودند، تغییر داده و رویکرد جدید و متفاوتی نسبت به گذشته داشته باشند، در نتیجه قصد دارند تنها نامزدهای شاخص اصلاح طلب را به مردم معرفی کنند، افرادی که چهره مطرحی بوده و بتوانند اعتماد برانگیز باشند و مردم را ترغیب برای حضور در انتخابات کنند و فردی که با اتکا به او بتوان مشکلات و مسائل را حل کرد.

این فعال اصلاح طلب در پایان با اشاره به شخصیت شناخته شده حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی تاکید کرد: قطعا سید حسن خمینی یکی از همان چهره‌هایی است که با پشتوانه خانوادگی که دارد و همچنین شخصیت خوبی که از خود نشان داده است، قطعا باعث اجماع اصلاح طلب‌ها خواهد شد، ولی در حال حاضر این‌ها همه گمانه زنی است.

اعتماد آنلاین
لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=84999

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.