• امروز : چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
1

باز کردن رگهای قلب با این نوشیدنی ها

  • کد خبر : 104389
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۵
باز کردن رگهای قلب با این نوشیدنی ها

باز کردن رگهای قلب با این نوشیدنی ها طبق نتایج حاصل از تحقیقات جدید، مصرف چای سبز در جلوگیری از ذخیره چربی در کبد و همچنین کاهش وزن موثر است. این مطالعه توسط گروهی از محققان دانشگاه تونس و پاریس انجام شد؛ تیم تحقیقاتی اثرات مصرف طولانی مدت چای سبز و چای سیاه رابر هضم […]

باز کردن رگهای قلب با این نوشیدنی ها

طبق نتایج حاصل از تحقیقات جدید، مصرف چای سبز در جلوگیری از ذخیره چربی در کبد و همچنین کاهش وزن موثر است.

این مطالعه توسط گروهی از محققان دانشگاه تونس و پاریس انجام شد؛ تیم تحقیقاتی اثرات مصرف طولانی مدت چای سبز و چای سیاه رابر هضم چربی موش‌هایی که دارای رژیم غذایی با چربی بالا بودند، بررسی کردند.نتایج نشان داد که مصرف ۱۰ هفته چای سبز و چای سیاه با افزایش دفع لیپید‌ها از راه مدفوع همچنین دفع تری گلیسیرید باعث کاهش هضم لیپید‌ها و بافت چربی می‌شود.

این تیم تحقیقاتی معتقد است که این نوشیدنی‌ها با داشتن مقادیر زیاد TPC و کافئین می‌توانند جایگزین طبیعی برای جلوگیری از چاقی باشند.»چای سبز در مقابل چای سیاه هر دو چای سبز و چای سیاه از گیاهی به نام کاملیا سیننسیس ساخته

می‌شوند اما فرایند تبدیل شدن به این ماده به چای متفاوت است  و  فرایند پردازش برگ چای سبز کمتر است؛ این در حالی است که چای سیاه تحت فرایند اکسیداسیونی به نام تخمیرقرار می‌گیرد؛ هر ۲نوشیدنی  خواص زیادی را دارند؛ گرچه ممکن است

تفاوت‌هایی جزئی با هم داشته باشند.

هنگامی که پای خواص ضد سرطان در میان باشد، چای سبز بیش از چای سیاه حرف برای گفتن دارد؛ چای سبز نسبت به چای
سیاه حاوی مقادیربیشتری کاتچین‌ها، مانند EGCG است؛ EGCG فعالیت ژن را در سلول‌های سرطانی تنظیم می‌کند و می‌تواند با رشد سرطان مبارزه کند.
هر ۲ چای سیاه و سبز در تامین سلامت قلب و عروق نقش دارند؛ براساس یک مطالعه منتشر شده در مجله شیمی بیولوژیکی،
فعل و انفعالات مقادیر فراوان EGCG در چای سبز در کنار سلول‌های تشکیل دهنده عروق خونی و سلول‌های اتوفاژی انجام و
در نهایت موجب محافظت از سلول‌ها می‌شود.

سطح کافئین چای سبز و سیاه متفاوت است؛ چای سیاه حاوی کافئین بالاتری است و کافئین چای سیاه بین ۴۲ تا ۷۲ میلی گرم

در هر فنجان است.این در حالی است که چای سبز حاوی ۹ تا ۵۰ میلی گرم کافئین در هر فنجان است.

کافئین  را به طور موقت افزایش می‌دهد، باعث افزایش بهره‌وری می‌شود و به کاهش وزن کمک می‌کند همچنین کافئین

می‌تواند یک فرد را درطول شب بیدار نگه دارد به همین دلیل مصرف کافئین باید محدود شود.

بیشتربخوانید:
لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=104389

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.