با توجه به برودت هوا در ایام پیشرو و به منظور حفظ تعادل در تولید و مصرف گاز طبیعی از تمامی مشترکین گاز در سطح استان درخواست میشوداعتدال و صرفهجویی در مصرف گاز را رعایت کنند .
به گزارش آوا البرز به نقل از ،روابط عمومی شرکت گاز استان البرز سید رضا غفاریان مدیرعامل شرکت گاز استان البرز گاز طبیعی را یک سرمایه ملی توصیف کرد و اظهار داشت : همه ما در مقابل حفظ و صیانت از این نعمت الهی و سرمایه ملی مسئول هستیم و می بایست با مصرف صحیح این میراث را به آیندگان انتقال دهیم .
وی با توجه به برودت هوا و افزایش مصرف گاز در استان تصریح کرد : مشترکان با صرفه جویی در مصرف گاز می توانند این شرکت را در ارائه خدمات رسانی بهتر یاری کنند .به گفته وی پوشیدن لباس گرم و مناسب در منازل ، استفاده از سیستم های
کنترل هوشمند در موتورخانه ها ، اصلاح و بهینه سازی موتورخانه ها ، دوجداره کردن پنجره ها در مکان هایی که از

سیستم مرکزی برای گرمایش استفاده می شود ، عایق بندی لوله های تاسیساتی و استفاده از شیرهای ترموستاتیک بر روی
رادیاتور ها از جمله فعالیتهایی است که باعث کاهش مصرف گاز درمنازل می شود .
غفاریان در ادامه بیان داشت : شرکت گاز استان البرز آمادگی برای تامین گاز مورد نیاز را دارد و امید است با همراهی مردم
شریف استان با صرفه جویی در مصرف گاز فصل سرما را بدون دغدغه سپری کنیم.
وی همچنین بر رعایت نکات ایمنی توسط مشترکین تاکید و از همه مشترکین درخواست کرد نکات ایمنی در مصرف گاز را رعایت کنند .