• امروز : دوشنبه, ۲۷ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 17 March - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
3

تخم مرغ را چقدر می‌توان بیرون از یخچال نگه داشت؟

  • کد خبر : 138433
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
تخم مرغ را چقدر می‌توان بیرون از یخچال نگه داشت؟

تخم مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در نقاط مختلف جهان محسوب می شود. حال این سوال مطرح می شود که تا چند ساعت می توانیم تخم مرغ را بیرون از یخچال نگهداری کنیم. تغییر دما می تواند رشد باکتری ها را تسهیل کند و تخم مرغ ها به طور ویژه مستعدآلودگی با یک […]

تخم مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در نقاط مختلف جهان محسوب می شود. حال این سوال مطرح می شود که تا چند ساعت می توانیم تخم مرغ را بیرون از یخچال نگهداری کنیم.

تغییر دما می تواند رشد باکتری ها را تسهیل کند و تخم مرغ ها به طور ویژه مستعدآلودگی

با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا هستند. تخم مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف درنقاط

مختلف جهان محسوب می شود. اگر تخم مرغ ها هرگز در یخچال قرار نگرفته باشندمی توانید

آنها را در مکانی خنک برای حدود یک هفته نگهداری کنید. اما زمانی که تخم مرغ ها را در یخچال

قرار می دهید دیگر نمی توانید آنها را بیرون از یخچال ذخیره کنید.

اگر با چگونگی نگهداری درست تخم مرغ آشنا باشید، تخم مرغ هایی که در یخچال قرار می گیرند

را می توان چهار تا پنج هفته پس از تاریخ درج شده روی بسته بندی نیز نگهداری کرد.

اما تخم مرغ هایی که در یخچال نگهداری شده اند تا چه مدت خارج از یخچال دوام می آورند؟

شما می توانید تخم مرغ ها را به مدت دو ساعت در دمای اتاق یا یک ساعت در مای ۹۰ درجه فارنهایت (۳۲.۲ درجه سانتیگراد) یا گرم‌تر نگهداری کنید. پس از دو ساعت بهتر است که تخم مرغ ها را دور بریزید و از تخم مرغ های جدید استفاده کنید، به جای این که شانس خود را درباره سالم بودن آنها امتحان کنید. چرا؟ زیرا تغییر دما می تواند رشد باکتری ها را تسهیل کند و تخم مرغ ها به طور ویژه مستعد آلودگی با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا هستند.

نشانه های سالمونلا به هیچ عنوان خوشایند نیستند و از ۱۲ ساعت تا ۷۲ ساعت پس از عفونت پدیدار می گیرند که از آن جمله می توان به اسهال، تب، گرفتگی عضلات شکم، و استفراغ اشاره کرد. در برخی افراد اسهال ممکن است چنان شدید باشد که کار به بستری شدن در بیمارستان بکشد.

بنابر برآورد سازمان غذا و داروی آمریکا، هر ساله حدود ۷۹ هزار مورد بیماری و ۳۰ مورد مرگ به واسطه تخم مرغ های آلوده به سالمونلا وجود دارند. در نتیجه، اگر تخم مرغ هایی که پیش‌تر در یخچال بوده اند به مدت یک شب روی پیشخوان آشپزخانه باقی مانده اند، ارزش استفاده و به خطر انداختن سلامت را ندارند.

بخوانید….
لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=138433

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.