• امروز : یکشنبه, ۲۲ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 13 October - 2024
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
2

ترکیبات مغذی چای را از بین نبرید!

  • کد خبر : 138659
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۱
ترکیبات مغذی چای را از بین نبرید!

اگر می‌خواهید که چای باکیفیت‌تری تهیه کنید، از انجام این اشتباهات رایج خودداری کنید چون انجام آنها بر کیفیت و طعم چای تان تاثیر دارد. از آب خیلی داغ استفاده می‌کنید یک سری از افراد تصور می‌کنند که آب برای تهیه چای یا دمنوش باید آنقدر بجوشد که صدای قل‌قل آن را بشنویم! اما واقعیت […]

اگر می‌خواهید که چای باکیفیت‌تری تهیه کنید، از انجام این اشتباهات رایج خودداری کنید چون انجام آنها بر کیفیت و طعم چای تان تاثیر دارد.
از آب خیلی داغ استفاده می‌کنید
یک سری از افراد تصور می‌کنند که آب برای تهیه چای یا دمنوش باید آنقدر بجوشد که صدای قل‌قل آن را بشنویم!
اما واقعیت این است که اگر آب بیش‌ازحد داغ باشد، می‌تواند به برگ‌های ظریف چای آسیب برساند و تلخی بیشتری در طعم نهایی به‌وجود بیاورد.
مطالعات نشان دادند که آب جوش می‌تواند ترکیبات حساس و بسیار مهم چای، یعنی کاتچین‌ها را تخریب کند.
اگر می‌خواهید که یک چای سالم و باکیفیت داشته باشید، آب را قبل از رسیدن به نقطه جوش نهایی از روی شعله بردارید.
البته یک دمای ثابت برای تهیه همه چای‌ها وجود ندارد.
مثلا دمای آب برای تهیه چای سبز باید بین 82 تا 85 درجه سانتی‌گراد باشد،
درحالی که این درجه برای تهیه چای سیاه باید به 96 درجه سانتی‌گراد برسد.
برای تهیه دمنوش‌های مختلف هم بهتر است که همان درجه مناسب برای تهیه چای سبز را رعایت کنید.

 

چای را بیش‌ازحد روی حرارت می‌گذارید

 

چای سفید باید بین 1 تا 3 دقیقه دم بکشد، چای سبز حدود 3 دقیقه و چای سیاه خارجی حدود 5 دقیقه.

بعضی از چای‌های سیاه هم برای دم کشیدن به حدود 15 تا 22 دقیقه زمان نیاز دارند.

اگر چای بیشتر از حد استاندارد برای دم کشیدن روی کتری باشد،

ذرات نامناسبی به نام «تانین» آزاد می شود.

 

چای را خیلی زود از روی حرارت برمی‌دارید

فرایند دم کشیدن چای نباید خیلی زود به پایان برسد.

زیرا ترکیبات درون چای برای آزاد شدن به زمانبندی مشخصی نیاز دارند.

اگر چای را خیلی زود از روی حرارت بردارید، ریزمغذی‌های آن مثل فلاونول‌ها و پلی‌فنول‌ها و  کافئین به‌درستی استخراج نمی‌شوند.

پس اگر چای به اندازه کافی دم نکشد، درواقع انگار نوشیدنی آن هیچ فایده‌ای ندارد.

 

از برگ طبیعی و بلند استفاده نمی‌کنید

بعضی افراد عادت دارند که از چای کیسه‌ای یا چای شکسته بسیار ریز استفاده کنند،

درحالی که این محصولات اصلا نمی‌توانند جایگزینی برای چای طبیعی و برگ‌های کامل و بلند چای باشند.

این چای ها در نهایت عصاره‌های بسیار کمتری آزاد می‌کنند و تانین بیشتری را هم به محصول نهایی وارد می کند.

بنابراین، اگر می‌خواهید از بیشترین مزیت‌های چای بهره‌مند شوید،

حتما باید برگ چای طبیعی و بلند تهیه کنید و برای دم کردن این چای‌های باکیفیت هم باید حوصله داشته باشید.

بخوانید…

 

لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=138659

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.