• امروز : جمعه, ۱۹ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 7 February - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
1

توقیف رنجرور قاچاق در چهارباغ البرز

  • کد خبر : 101833
  • ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۶:۵۹
توقیف رنجرور قاچاق در چهارباغ البرز

معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی البرز گفت: یک دستگاه خودرو سواری رنجرور قاچاق که با پلاک یکی از کشورهای همسایه به صورت غیر قانونی در شهر چهارباغ در حال تردد بود، توقیف شد.

معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی البرز گفت: یک دستگاه خودرو سواری رنجرور قاچاق که با پلاک یکی از کشورهای همسایه به صورت غیر قانونی در شهر چهارباغ در حال تردد بود، توقیف شد.

سرهنگ بیژن جنتی گفت: در اجرای برنامه های ابلاغی مبارزه با قاچاق کالا وارز در سال جهش تولید، ماموران کلانتری ۱۱مرکزی چهارباغ، حین ماموریت در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودرو سواری رنجرور با پلاک یکی از کشورهای همسایه مظنون و آن را متوقف کردند.

معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان البرز افزود: پس از انجام بررسی تکمیلی مشخص شد که خودرو بدون هیچ گونه انجام مراحل قانونی به کشور وارد شده و قاچاق بودن آن برای ماموران محرز شد.

این مقام انتظامی با اشاره به توقیف خودرو با دستور قضائی و انتقال آن به پارکینگ، اظهار داشت: در این خصوص پرونده تشکیل و پس از انجام مراحل قانونی برای رسیدگی به پلیس امنیت اقتصادی استان البرز ارسال شد.

سرهنگ جنتی ارزش خودرو مورد نظر را بر اساس برآورد اولیه کارشناسان ۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

 

لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=101833

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.