رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از والدین درخواست کرد فرزندان خود را از دوران کودکی به غذاهای کم نمک عادت بدهند.
فرشته فزونی همچنین با اشاره به مصرف زیاد نمک در کشور و نقش آن به عنوان یکی از عوامل تأثیر گذار
در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی، بیان کرد:
طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم (یک قاشق چایخوری)
و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است.
این میزان نمک شامل نمکهای پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و…، نیز میشود که باید مورد توجه قرار گیرد.
فزونی خاطرنشان کرد:
اگر مقدار نمک افزوده شده به غذا به تدریج کاهش یابد در مدت چند هفته ذائقه افراد به غذای کم نمک عادت میکند.
وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی به والدین توصیه کرد از غذاهای تهیه شده در منزل و تنقلات سالم شامل میوه،
آجیل خام و بدون نمک، ساندویچهای خانگی به عنوان میان وعده کودکان و نوجوانان استفاده کنند و فرزندان خود را از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهند.
منبع: مشرق
بخوانید…
- قصاص مجازات قتل مرد مزاحم
- علی کشاورز عضو هیات رئیسه فدراسیون تکواندو شد
- تمرین امدادگران البرز برای مقابله با خطر سیلاب
- آغاز چهارمین مرحله پویش لبخند احسان در البرز
- ساختار سازمانی برای رفع معضلات فضای سبز اهمیت دارد
- کرج و البرز خواستگاه هنر خوشنویسی توام با ادب و فرهیختگی است
- موضع گیری بن فرحان درباره تحولات غزه