روستای کلوان وسعتی بیش از ۱۰۰۰ هکتار دارد و در نزدیکی کوه کهار با ارتفاعی بیش از ۴ هزار متر واقع شد.
از گونه های گیاهی بیشمار در این روستا استفاده های زیادی می شود، سر سبزی گیاهان، گل های وحشی و درختان بلند قامت نیز در این روستا زیبایی بی همتایی به مناظر اطراف داده است.
تعدادی رودخانه از میان روستا کلوان گذر می کنند و این روستا را به یک بهشت کم یاب تبدیل کردند.
این رودخانه ها در بهار پر آب می شوند و زیبایی روستا را چندین برابر می کنند.
دو رودخانه در کلوان جاری هستند و آب شرب و آب کشاورزی ساکنان روستای کلوان و روستاهای نزدیک آن را تامین می کنند.
خانه های قدیمی روستای کلوان که قدمتی بیشتر از یک قرن دارند، از گل و چوب ساخته شدند و با سقف چوبی و ایوان کوچک و ساده جزء جذابیت های تاریخی و گردشگری کلوان محسوب می شوند. مردمان خون گرم و مهمان نواز این روستا از گردشگران استقبالی بی نظیر به عمل می آورند.
شغل بیشتر مردم روستای کلوان مرغداری، دامداری، پرورش زنبور، کشاورزی، پرورش ماهی و پرورش چوب تر است.
برای رفتن به آن جا در ابتدا باید وارد جاده چالوس در مسیر کرج شوید و بعد از طی کردن این مسیر به روستای بیلقان می رسید و سپس باید راه روستای سرودار را در پیش بگیرید.
در ادامه راه و طی کردن مسافتی نسبتا کوتاه به روستای وینه و بعد به محله آیینه می رسید، بعد از عبور از آن ها در ورودی روستای ارنگه که در ابتدای روستای آدران واقع شد، مسیر جاده را پی بگیرید.
در میان راه از روستای خوزنکلا در ابتدای سد کرج عبور می کنید،
ابتدای سد کرج روستای پل خواب و روستای مورود قرار دارند. این مسیر 45 کیلومتر از جاده اصلی را در بر می گیرد و بعد از این مسیر نیز تقریبا 9 کیلومتر تا مقصد فاصله دارید.
بعد از این که از روستای پل خواب گذر کردید و به یک بریدگی رسیدید در سمت چپ به روستاهای ورزن، حرین و نشترود می رسید که تقریبا پانصد متر جلوتر از آن ها به سمت چالوس یک جاده فرعی در سمت چپ وجود دارد که روستای سیرا در آن جا قرار گرفت
و بعد از گذر از این روستا به سیدک می رسید. همین راه را که ادامه دهید و کمی جلوتر بروید، تابلوی روستای آیگان را می بینید، کافی است همین مسیر را ادامه بدهید تا به روستای کلوان برسید.