• امروز : چهارشنبه, ۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 23 April - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
1

شهر نیازمند مدیران توانمند با نگرش و استراتژی مدیریت بحران می باشد

  • کد خبر : 87919
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۰

مصاحبه با علی اکبر حیدری کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر کرج علی اکبر حیدری در پاسخ به سوال خبرنگار آوا البرز در خصوص وظایف شورای شهر اظهار داشت: وظایف شوراها به صورت مکتوب در همه حوزه های اطلاع زسانی موجود می باشد. درشرح وظایف،ازمنظرقانون اساسي حدود اختیارات شوراها مشخص گردیده است،شوراي اسلامي شهروروستابعنوان نهادي […]

مصاحبه با علی اکبر حیدری کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر کرج

علی اکبر حیدری در پاسخ به سوال خبرنگار آوا البرز در خصوص وظایف شورای شهر اظهار داشت: وظایف شوراها به صورت مکتوب در همه حوزه های اطلاع زسانی موجود می باشد.

درشرح وظایف،ازمنظرقانون اساسي حدود اختیارات شوراها مشخص گردیده است،شوراي اسلامي شهروروستابعنوان نهادي موثردرفرآيندانتقال قدرت به مردم درتصميم گيريها مشارکت می کنند.

این وظایف شاید محدوده وظایف کاندیداها را مشخص نماید، اما کارایی و اثربخشی عملکرد کاندیدا ارتباطی به شرح وظایف مکتوب شده، ندارد.

اگرشما از وظایف شوراها آگاه باشید ویا اگر هم نباشید. در هر صورت، کاندیدا قرار باشد کاری انجام ندهد، مشخصا انجام نمی دهد.

حیدری گفت: تاکی مامی‌توانیم به صورت قهری،نظارتی وتاکیدی عمل کنیم، درچنین فضایی ما به دولتی نیاز خواهیم داشت که این دولت را نظارت کند. باید عنوان نمود،این مشکل در کلیات، اهداف، چشم انداز و نگاه استراتژیک مسئولین می باشد، بعد مردم. به معنای واقعی اهداف کاندیداهای شورای شهر از بدو ورود به شورا،باید با تعریفی که مردم از شورا دارند، نزدیک باشد.

«درصورتی که من به عنوان یک کاندید تصمیمی برای تغییر ماهیت یک منطقه، که هزاران خانواده در آن ساکن می باشند،اتخاذ نمایم، به تبع آن ذهن شهروندی را که الزاما هم نیازنیست به وظایف شورا آشنا باشدو یک نقش اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و شهری در ذهن خود از شورا تداعی ساخته و کاندیدای خود را مرجع می داند، دچار چالش می گردد»

متاسفانه فضا هایی ایجاد گردیده است، که کاندیدهای شورای شهر به خود اجازه می دهند«بگویند من می خواهم اشتغال‌زایی کنم، من طرح و برنامه دارم،ازدارایی منابع زیرزمینی فلان منطقه،برای آبادی استفاده می کنم و گاها مسائلی این گونه را مطرح کنند، که شاید حتی رئیس جمهور در انتخابات خود مطرح نمی نماید. باید گفت،کاندیداها در برابر شعارهایی که می دهند مسئول هستند.

حیدری به چند مورد از وظایف شورا اشاره و عنوان نمود: به نظر من وظایف شورا تصمیم‌سازی، آینده‌نگری، تعریف چشم انداز و نظارت، هدایت، حمایت عملکرد مدیریت شهری می باشد. این دیدگاه قابل قبول نمی باشد که ما 13نفر را انتخاب کنیم که شهرداری را مدیریت کند، شهرداری را خود شهردار مدیریت می کند.

قطعاً وظایف شورا، تصمیم سازی، بعد تصمیم گیری در سطح مدیریت عالی می باشد، وظایف شورای ایده آل در ذهن من،سیاستگذاری، دارایی سنجی،  نیازسنجی در آخرطرح ریزی می باشد.

وی ادامه داد:گزینه مهم دیگری که می‌توان به آن اشاره نمود، مدیریت بحران می باشد،کاندیدا باید به این فکر کند که آیا در واقعیت و در عمل،در حالت عادی می باشد یا در حالت بحران،از نظر بنده مدیریت شهری ما دچار بحران مدیریت می باشد، شورای جدید اولین قدمی که باید برای مردم بردارد، مدیریت بحران است. در مدیریت بحران باید حداقل ها، ساده ترین ها، بدیهی ترین اقدامات برای مردم انجام پذیرد.

شورا باید بر اساس چشم انداز،دارایی سنجی، نیاز سنجی حرکت کند، شورای شهرباید به فکر ۱۰ سال آینده کرج باشدومن به همه ی کاندیداهای شورای شهر  پیشنهاد می کنم استراتژی آینده شهر را با مشاوره متخصصین برای ده سال آینده بسازند. متاسفانه اکنون درگیر بحران های ایجاد شده ایی از محصول تصمیمات کارشناسی نشده می باشیم.

مردم از شعارهای تکراری خسته شده اند،ما اگرتصمیم داریم وارد شورای‌شهربشویم، باید بدانیم این راه، راه جهادی و یک عمل مقدس است، یعنی باید غم خوار مردم باشیم، باید در عرصه در میدان بجنگیم، شورای شهرجایی برای آرامش و آسایش نیست.

بزرگترین ضعف شوراها، دور اندیشی است و باید برای این موضوع برنامه ریزی دقیقا و مدونی ارائه گردد، مشکل اساسی دیگری که در شورای شهر وجود دارد این است که برنامه‌هایی که اجرا می شود، فرد محور است،برنامه‌ای که در یک دوره چهار ساله تنظیم شده با حضور شورای جدید نباید تغییر کند. بایددوراندیشی گردد تا در دوره های بعد نیز قابل اجرا باشد.

یک تعهد به چشم انداز، استراتژی وبرنامه های اجرایی باید وجود داشته باشد،تابرای تمام کسانی که انتخاب می شوند، تفاوت فقط در مدل اجرا باشد، نه درخود طرح. کیفیت،اثربخشی و کارآیی در سیاست کلان شهری، با آمدن افراد جدید، نباید تغییر کند، مگر در زمان بحرانی، که قابل پیش بینی نمی باشد.

علی اکبر حیدری کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر کرج در حوزه نظارت اظهار داشت:با توجه به اینکه سالها در حوزه آسیب های اجتماعی در سطح استان، اطلاعات و تجارب فراوانی بدست آورده ام.پیش بینی می گردد،باتوجه به اسرار و تاکید قوه قضائیه،به حوزه نظارت اهمیت بیشتری داده شود.

نظارت دارای یک نگرش چند وجهی است:

نظارت قبل از انجام عمل، نظارت در حین عمل، نظارت بعد از انجام عمل

وقتی نظارت در حین عمل معنی دارد که نظارت قبل از عمل درست انجام شده باشد و اگر نظارت بعد از عمل نباشد نظارت قبل از عمل هیچ ارزشی ندارد. هر کدام از این نظارت‌ها نباشد نظارت حین عمل هم هیچ ارزشی ندارد.

وی ادامه داد: به نظر من باید شورای شهر احیا گردد،هر چیزی را که مدیریت نکنی تهدید می شود، در حوزه نجات و احیای مدیریت شهری می بایست نظارت مستقل گردد،

حیدری در خصوص مشارکت مردمی گفت: بزرگترین و تکنیکی ترین و به روز ترین روش مشارکت مردم تفکر محله محور مسئولین می باشد، محله محوری نگرشی است که باید مسئولین به محلات داشته باشند. یک حرکت اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی بانظرخواهی از معتمدین محل وگرفتن پیوست اجتماعی سریع تربه نتیجه خواهد رسید.

جمله پایانی

شهر نیازمند مدیران توانمند با نگرش و استراتژی مدیریت بحران می باشد. محله محوری، مردم محوری نگرشی است، که باید مسئولین به محلات داشته باشند. شورای شهر در کرج برای تغییر باید احساس تعلق را در مردم زنده کنند، کرد، لر، ترک باید همه احساس کنند وابسته به یک سازمان هستند.

رمز موفقیت، پیروزی، سربلندی، داشتن شهری آباد و با نشاط  می باشد. وظیفه مسئول این نیست که مردم را تربیت کند، مردم را ارشاد کند، وظیفه مسئول تسهیل امورات مردم،آسان تر کردن زندگی مردم می باشد.

 

لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=87919

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.