سرپرست وزارت امور خارجه طالبان در نشست اقتصادی این گروه گفت: “ما از آمریکا میخواهیم که پولهای بلوکه شده افغانستان را آزاد کند و ما برای بحث روی تمام مسایل آماده هستیم.”
به نقل از اسپوتنیک، نخستین نشست اقتصادی طالبان با حضور نمایندهای از سازمان ملل متحد روز چهارشنبه در ارگ ریاست جمهوری برگزار شد.
امیر خان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه طالبان در این نشست از ایالات متحده آمریکا خواست تا داراییهای افغانستان را آزاد کند و طالبان برای مذاکره روی تمام مسایل آمادهاند.
سرپرست وزارت خارجه طالبان همچنین گفت که آنان برای ارتباطات منطقهای و ایجاد روابط اقتصاد محور افغانستان با کشورهای دیگر گامهای مهم برداشتهاند.
او افزود: “از آمریکا میخواهیم که پولهای بلوکه شده افغانستان را آزاد کند.”

او تأکید کرد که حکومت طالبان با جهان تماسهای خوبی برقرار کرده است و آنان در پی تأمین روابط براساس سیاست متوازن با جهان هستند.
از سویی هم، دبورا لاینز، نماینده سازمان ملل متحد در افغانستان در این نشست گفت که مذاکرات این سازمان برای آزادسازی ذخایر ارزی افغانستان ادامه دارد و وی امیدوار است که بتوانند به نتیجه برسند.
با این حال، او تصریح کرد که مشکلات ناشی از مسدود بودن ذخایر ارزی افغانستان باید در نتیجه تلاشهای مشترک دولتی و خصوصی حل شود.
لاینز همچنین خاطرنشان کرد که برای رفع تحریمها علیه حکومت طالبان صدای خود را بلند کرده است.
بیشتربخوانید:
- نحوه مدیریت ترافیک محور مواصلاتی تهران البرز مازندران بررسی شد
- استان البرز در زمزه محرومترین استانهای کشور از لحاظ سرانه
- فراخوان چهاردهمین هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان استان البرز منتشر شد
- سند جامع فرهنگی استان البرز تدوین شود
- فعالیت سامانه بارشی تشدید می شود
- بخش مهمی از اقتصاد و محیطهای دانشگاهی کشور دولتی است
- دلبری اسکوچیچ از طارمی ، قند تو دل مهدی آب شد!
- مشترکان کم مصرف برق ، پاداش می گیرند!
- کرونا مانع قهرمانی استقلال می شود ؟
- دورویی و تعصب مسی و جوانمردی لواندوفسکی و رونالدو
- کابوس بزرگ پرسپولیس وارد روز ششم شد
- مسئولیت پذیر باشیم و بی تفاوت از کنار نیازها و کمبودهای مردم نگذریم
- برگزاری مسابقه مجازی کتابخوانی “نسیم هدایت”
- مسئولیت پذیر باشیم و بی تفاوت از کنار نیازها و کمبودهای مردم نگذریم