متخصصان تغذیه بهدلیل عوارض جانبی و احساس ناراحتی نسبت به خوردن غذاها و تنقلات شور قبل از پرواز هشدار میدهند.
کارشناسان سلامت هشدار دادهاند که از خوردن ۵ غذا قبل از هر پروازی، بهدلیل عواقب آن برای معده و دستگاه گوارش، پرهیز کنید.
غذاهای فرآوریشده و شور
غذاهای شور و فستفودها میتوانند برای دستگاه گوارش بسیار تحریککننده باشند،بهخصوص آنهایی که چربی بالایی دارند و در حالت نشسته بهکندی هضم میشوند ودرنتیجه میتوانند باعث سوزش سر دل شوند. این غذاها احساس خستگی را هم تشدید میکنند.
لوبیا و سایر حبوبات
حبوبات نیز میتوانند باعث ایجاد مزاحمت برای مسافر شوند، بهخصوص که باعث ایجاد گاز بعد از هر وعده غذایی میشوند. بهدلیل نحوه عملکرد کابینهای تحت فشار درهواپیما، اثرات آن بر سیستم گوارشی شما میتواند پس از بلند شدن واقعی بدتر شود.
کلم بروکلی، کلم پیچ و سبزیجات
اماسبزیجات خام، بهویژه سبزیجاتی مانندکلمپیچ و کلم بروکلی، میتوانند گاز بیشتری ایجاد کنند. از آنجایی که ارتفاع در واقع باعث افزایش تولید گاز میشود،مصرف سبزیجات خام احتمال احساس نفخ در آسمان را بیشتر میکند.
غذاهای ادویهدار
غذاهای تند و ادویهدار میتوانند معده را بیشتر تحریک کنند و باعث ایجاد گاز اضافی ونفخ شوند. این نوع مواد غذایی میتوانند
احتمال احساس ناراحتی معده را در هواپیما افزایش دهند. در نتیجه خوراکیهای تند و ادویهدار غذای نامناسب سفرهای هوایی هستند.
بیشتر بخوانید
- نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس: بلاتکلیفی مردم در مسکن مهر باید تمام شود
- معاون وزیر راه: در مسکن مهر به فرهنگ عفاف و حجاب توجه نشد
- اعتبار مشاغل خانگی در نطنز 100 درصد تخصیص داده شد
- صدور مجوزهای مشاغل خانگی در استان هرمزگان به 3 روز کاهش یافت صدور مجوز مشاغل خانگی 3 روزه شد
- عادی انگاری ممنوع + نقشه و نمودارآمار مبتلایان به کرونا در استان بوشهر 50 درصد کاهش یافت/ وضعیت بیماران تا 2 هفته آینده بهتر میشود+فیلم