آوا البرز-ترافیک از مشکلات سابقه دار شهر فردیس به ویژه بلوار اصلی آن محسوب می شود.
حضور گسترده دستفروشان در این بلوار هم از دیگر مشکلات ریشه دار فردیس است که به مشکل ترافیک دامن می زند.
مدیر منطقه یک شهرداری فردیس در این باره گفت: مشکل حضور دستفروشان از مسائلی است که همه شهرها درگیر آن
هستند البته ما پیگیری ها و برخوردهای قانونی خود را انجام می دهیم.
او می گوید: از آن جا شرایط اقتصادی خوب نیست کمی در جمع آوری دستفروشان رعایت می کنیم، مغازه داران هم باید از حضور دستفروشان جلوگیری کنند هرچند گاهی دستفروشان از خود مغازه داران هستند.
عسگری گفت: شاهد آن هستیم که برخی مغازه داران پیاده روی مقابل مغازه خود را اجاره می دهند.
او می گوید: با جدیت و تلاش بیشتری به جمع آوری دستفروشان ادامه می دهیم.
مدیر منطقه یک شهرداری فردیس گفت: ایجاد مرکزی برای حضور دستفروشان، از جمله تصمیم گیری هایی است که در سطح کلانشهر انجام می شود.
او می گوید: دستگاه های دیگر هم باید درخصوص ساماندهی دستفروشان مشارکت داشته باشند.
عسگری در واکنش به ادعای شهروندان مبنی بر احداث برج های بدون مجوز و بدون پارکینگ در فردیس، گفت: طبیعتا هیچ برجی بدون مجوز و پارکینگ در شهر احداث نمی شود.
او می گوید: بسیاری از این برج ها شش سال پیش احداث شده اند و تخلفاتی دارند به طور مثال یک برج واقع در فلکه اول پارکینگ را تامین نکرده اما براساس قانون می تواند پارکینگ را در فاصله ۲۵۰ متری احداث کند.