مصرف این 2میوه چربی هایتان را مثل کوره میسوزاند
تحقیقات جدید روی موشها نشان میدهد که فلاوانولهای موجود در سیب، انگور و سایر مواد غذایی ممکن است به سوزاندن چربی بدن کمک کند.
کاکائو، سیب، دانه انگور و چند منبع غذایی دیگر حاوی میزان بالایی از فلاوانول ها هستند که به عنوان فلاوان -۳- اول نیز شناخته میشوند و دارای فواید متعددی هستند.
مطالعات قبلی نشان میدهد که غذاهای غنی از فلاوانول پتانسیل قابل توجهی در مدیریت سلامت قلب و عروق، بهبود سطح کلسترول و افزایش تحمل گلوکز دارند.
چندین مطالعه نشان میدهد که مصرف مواد غذایی غنی از فلاوانول خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی، پیشگیری کننده قلبی، ضد میکروبی، ضد ویروسی و محافظت کننده عصبی دارند.
اکنون محققان ژاپنی با استفاده از مدلهای موشهای آزمایشگاهی، رابطه بین دریافت فلاوانول در رژیم غذایی و متابولیسم چربی را بررسی کرده اند.
بافت یک اندام ضروری در حفظ هموستاز انرژی بدن است و از بافت سفید و بافت چربی قهوهای تشکیل شده است. در حالی که بافت چربی سفید به عنوان یک منبع انرژی عمل میکند، قهوهای برای حفظ دمای بدن مهم است.
دانشمندان از پدیده تبدیل بافت چربی سفید به قهوهای به عنوان قهوهای شدن چربی یاد میکنند. در اینجا، بافتهای سفید که انرژی را ذخیره میکنند، به بافتهای چربی قهوهای تبدیل میشوند که قند خون و مولکولهای چربی را تجزیه میکنند.
این یک رویداد درمانی قابل توجه است زیرا تجمع بافتهای سفید اضافی با چاقی و ایجاد بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است. علاوه بر این، فرآیند تبدیل باعث تولید گرما میشود که به حفظ دمای بدن کمک میکند.
با این حال، فلاوان ۳- اولها به خوبی از دستگاه گوارش جذب نمیشوند، بنابراین، مشخص نیست که چرا آنها چنین
اقدامات ارتقا دهنده سلامتی را ایجاد میکنند.»
او افزود: «در نتایج قبلی ما متوجه شدیم که تغییر همودینامیک پس از مصرف فلاوان ۳- اولها توسط فعالسازی سمپاتیک ایجاد میشود. بنابراین، ما فرض کردیم که فلاوان ۳- اولها ممکن است چربی بژ را تقویت کنند.»
همچنین بخوانید: