• امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
0

مصوبه جدید مجلس برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری

  • کد خبر : 85341
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
نمایندگان مجلس منابعی را از محل واگذاری اموال مازاد دولت به منظور همسان‌سازی حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری در نظر گرفتند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 11 آبان) قوه مقننه، پیشنهاد حمیدرضا حاجی‌بابایی به منظور الحاق یک ماده به طرح یک فوریتی تامین کالاهای اساسی با کالابرگ الکترونیکی را بررسی کرده و در نهایت با آن موافقت کردند.

براساس این ماده الحاقی به طرح یک فوریتی تامین کالاهای اساسی با استفاده از کالابرگ الکترونیکی مبلغ یکصد هزار میلیارد ریال برای تکمیل همسان‌سازی حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری، صندوق فولاد و بازنشستگان غیرعضو در هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی و مبلغ یکصد هزار میلیارد ریال برای تکمیل همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و مبلغ 50 هزار میلیارد ریال برای تامین مسکن محرومین و اقشار آسیب‌پذیر در نظر گرفته خواهد شد.

هم چنین منابع مورد نیاز از محل واگذاری اموال و دارایی های مازاد و واگذاری سهام شرکت های دولتی تامین خواهد شد.

 

 

 

خبرگزاری آوای البرز

لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=85341

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.