• امروز : شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 5 October - 2024
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
2

منابع گیاهی آنتی اکسیدان

  • کد خبر : 136543
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۷
منابع گیاهی آنتی اکسیدان

براساس مطالعات  اپیدمیولوژیک مصرف میوه و سبزیجات و مواد غذایی بدون فرآوری بهترین راه حفاظت در برابر بیماری‌هایی ناشی از استرس اکسیداتیو می باشد. در این مطلب قرار است چیزهایی درباره منابع گیاهی آنتی اکسیدان بگوییم. مصرف میوه و سبزیجات و همچنین غلات و مغزها با کاهش ریسک خطر ابتلا به بیمار‌ی‌های مزمن در ارتباط […]

براساس مطالعات  اپیدمیولوژیک مصرف میوه و سبزیجات و مواد غذایی بدون فرآوری بهترین راه حفاظت در برابر بیماری‌هایی ناشی از استرس اکسیداتیو می باشد.

در این مطلب قرار است چیزهایی درباره منابع گیاهی آنتی اکسیدان بگوییم.

مصرف میوه و سبزیجات و همچنین غلات و مغزها با کاهش ریسک خطر ابتلا به بیمار‌ی‌های مزمن در ارتباط بوده و توجه محققان را به ترکیبات شیمیایی گیاهان  معطوف داشته است.

امروزه ترکیبات طبیعی به عنوان یکی از مهمترین منابع آنتی اکسیدانی شناخته شده اند.

گیاهان و ادویه جات منابعی غنی از ترکیبات آنتی اکسیدان بوده و علاوه بر رنگ، عطر و طعم دهندگی، به عنوان نگهدارنده نیز در غذاها و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرند.

نقش اصلی اثر حفاظتی گیاهان، مربوط به  ترکیبات آنتی‌اکسیدانی آنهاست که شامل ترکیبات فنلی، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها ، مشتقات بنزوئیک اسید، استیلبن‌ها ، پروآنتوسیانیدین‌ها، کومارین‌ها ، لیگنان‌ها  و لیگنین‌ها  می باشند.

دردهه اخیر تحقیقات فراوانی بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی گیاهان انجام شده است. همچنین بررسی های علمی بر روی گیاهان معطر حاوی اسانس و ادویه جات مانندزردچوبه، آویشن، زوفا، سرخارگل، زنجبیل نشان دهنده خاصیت آنتی اکسیدانی بالای آنها می باشد.

بخوانید…
لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=136543

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.