آوا البرز ،بهزاد غفاری“ با اشاره به انبوه بیکاران جویای کار در البرز از جمله فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: این چالش بیشتر
از کم توجهی ها نسبت به مقوله مهارت آموزی در سال های دور و نزدیک سرچشمه گرفته است.
او ادامه داد: در صورتی که حرکت ها در مسیری هدایت شود تا مولفه مهم استعداد سنجی در سنین نوجوانی و
جوانی مورد توجه قرار گیرد، به تدریج مشکل بیکاری در جامعه برطرف می شود و کارآفرینی و ایجاد اشتغال رونق می گیرد.
حرفه آموزی دغدغه خانواده ها برای ایجاد اشتغال جوانان را برطرف می کند
غفاری با اشاره به نگرانی و دغدغه بسیاری از خانواده های البرزی از اینکه مبادا برای فرزندانشان شغل مناسب و پایدار
ایجاد نشود، گفت: اگر تشویق نوجوانان به فراگیری آموزش های مهارتی در محیط خانه و مدرسه جدی تلقی شود ، در
آینده با مشکل بیکاری جوانان مواجه نخواهیم شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای البرز افزود: با ترویج فرهنگ مهارت آموزی در محیط خانه و مدرسه، استعداد های نهفته
در ذهن و افکار نوجوانان کشف می شود.
شکل گیری شخصیت شغلی نوجوانان بستر ساز توسعه کارآفرینی است
غفاری کسب موفقیت در فراگیری و گسترش این فرهنگ در جامعه را مستلزم اجرای برنامه ای کارآمد در بستر شکل گیری
شخصیت شغلی فرزندانمان تحت تاثیر تفکر کارآفرینی عنوان کرد.
او گفت: برنامه ریزی های آموزشی در جامعه باید در مسیر شکل گیری شخصیت شغلی نوجوانان هدایت شود تا بستر برای توسعه کارآفرینی و ایجاد اشتغال در سن جوانی فراهم آید.
غفاری افزود: به طور معمول نوجوانان در رفتار و گفته هایشان استعداد و علاقه مندی به یک یا چند شغل را مطرح می کنند، لذا ضروری است با استعداد یابی در قشر نوجوان، مسیر را برای مهارت آموزی و انتخاب شغل مورد علاقه فرزندانمان در دوره جوانی هموار کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای البرز اظهار داشت: در صورت عملیاتی شدن برنامه کسب علم همراه با مهارت آموزی در مدارس و دانشگاه ها ، جایگاه کارآفرینی و ایجاد شغل های پایدار ارتقا می یابد.
غفاری خاطر نشان کرد : پیگیری و دقت عمل اولیای خانه و مدرسه در آگاه شدن نسبت به استعداد های آشکار و پنهان نوجوانان در صورتی که با توسعه مهارت آموزی همراه شود، قطعا رفع معضل بیکاری و رونق و پویایی اقتصاد کشور را درپی خواهد داشت.