• امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
4

موزه تخصصی تمبر یکتا

  • کد خبر : 88702
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۲
موزه تخصصی تمبر یکتا

‌ موزه تمبر یکتا، غنی ترین مجموعه ی تمبر در دنیا سیدحسین موسوی، متولد 1349 از6سالگی باراهنمایی وکمک پدربزرگ، اقدام به جمع آوری تمبر نمود. موسوی که 45 سال است به جمع آوری تمبرمشغول می باشد، اظهار داشت: پدربزرگم حاج آقا سید خندانیکی از مجموعه داران دوران قاجار و پهلوی اول و دوم، از سال […]

‌ موزه تمبر یکتا، غنی ترین مجموعه ی تمبر در دنیا

سیدحسین موسوی، متولد 1349 از6سالگی باراهنمایی وکمک پدربزرگ، اقدام به جمع آوری تمبر نمود.

موسوی که 45 سال است به جمع آوری تمبرمشغول می باشد، اظهار داشت: پدربزرگم حاج آقا سید خندانیکی از مجموعه داران دوران قاجار و پهلوی اول و دوم، از سال 1270شروع به جمع آوری تمبر، سکه، اسکناس و پاکت های نامه و کارت پستال های قدیمی نمود و من هم ادامه دهنده فعالیت ایشان بوده و هستم.

وی ادامه داد:این مجموعه که دو میلیون و پانصد قطعه تمبر، اسکناس واوراق بهادار را در خود جا داده است، از سوی سازمان میراث فرهنگی استان البرز به نام غنی ترین موزه تمبر خصوصی دنیا شناخته شده وهر تمبربه عنوان یک سفیر فرهنگی دارای شناسنامه و تاریخچه مخصوص می باشد.

 

موسوی گفت:در سال ۱۳۷۹ در رابطه با گفتگوی تمدنها،نامه‌ای به آقای خاتمی رئیس جمهور وقت نوشته و با نامگذاری تمبر بعنوان سفیر بین المللی،به عنوان جوان موفق سال انتخاب و از آقای خاتمی لوح تقدیر دریافت نمودم.

در سال ۱۳۸۹ اولین موسسه حفظ و نگهداری اوراق های بهادار ایران را به شماره ۱۵۰۰ استان البرز ثبت نمودم ودر سال ۱۳۹۳ به عنوان خادم نشر استان البرز شناخته شده وهر تمبررا یک کتاب معرفی کردم ونمایشگاه‌ بزرگی از تمبرو کتاب ها در استان البرز برگزارنمودم.

در سال ۱۳۹۴ دیپلم مجموعه داران تمبر را دریافت کردم،در سال 1395 اولین موزه اختصاصی تمبرو اوراق بهادر ایران را در استان البرز افتتاح نمودم.

در سال 1396بعنوان مجموعه دار برتر کشوری شناخته شدم ،در سال ۱۳۹۹ هم به عنوان موزه داربرتر کشور معرفی و از (ایکوم) سازمان جهانی میراث فرهنگی دیپلم افتخار موزه برتر ایران را گرفتم.

این موزه که دارای  غنی ترین مجموعه های تمبر در دنیا است، از سوی سید حسین موسوی وقف فرهنگ و هنر استان البرز شده است.

موسوی  ادامه داد: من کلکسیون پدربزرگم را کامل نمودم.  فاز اول تمبرهابود،فاز دوم سکه‌ها، فاز سوم اسکناس ها،فاز چهارم کتاب‌های خطی و چاپ سنگی ، که بدلیل عدم همکاری مسئولین استان البرز، راه اندازی نگردید.

مجموعه ی این کلکسیون ها 32بخش: سکه، اسکناس های جنگ جهانی اول و دوم و نمونه اسکناس های تمام دنیا، تمبر،سکه و اسکناس تمامی کشورها و بیش از۳۰۰ کتاب خطی وسنگی میباشد.

متاسفانه این کلکسیون بدلیل عدم همکاری مسئولین هنوز بعنوان رکورد دار در دنیا ثبت نشده است.

 

مجوعه موزه تمبریکتا،این گنجینه عظیم هنری ، فرهنگی استان البرز، همکاری و همدلی مسئولین شهر را می طلبد.

 

صادق پور خبرنگار افتخاری آوا البرز

لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=88702

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.