• امروز : پنجشنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 4 December - 2025
کل اخبار 32617اخبار امروز : 0
3

چگونه اقتصاد را قوی کنیم؟| سیاح: اقتصاد قوی با معکوس شدن روند اقدامات دولت و مجلس ممکن است

  • کد خبر : 28784
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰
چگونه اقتصاد را قوی کنیم؟| سیاح: اقتصاد قوی با معکوس شدن روند اقدامات دولت و مجلس ممکن است

چگونه اقتصاد را قوی کنیم؟| سیاح: اقتصاد قوی با معکوس شدن روند اقدامات دولت و مجلس ممکن است یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه، اگر دولت یک سری اقدامات مخرب را انجام ندهد و در کنار آن تکالیف قانونی بر زمین مانده را پیگیری کند، تحقق اقتصاد قوی دور از ذهن نیست. – اخبار اقتصادی […]

چگونه اقتصاد را قوی کنیم؟| سیاح: اقتصاد قوی با معکوس شدن روند اقدامات دولت و مجلس ممکن است

یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه، اگر دولت یک سری اقدامات مخرب را انجام ندهد و در کنار آن تکالیف قانونی بر زمین مانده را پیگیری کند، تحقق اقتصاد قوی دور از ذهن نیست.

چگونه اقتصاد را قوی کنیم؟| سیاح: اقتصاد قوی با معکوس شدن روند اقدامات دولت و مجلس ممکن است – اخبار اقتصادی –

سید امیر سیاح کارشناس اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به وجوه مختلف تحقق اقتصاد قوی گفت: در حال حاضر حکومت اعم از دولت و مجلس به یک سری از تکالیف خود عمل نمی‌کنند که همین موضوع یکی از موانع اصلی عدم تحقق اقتصاد قوی در ایران است.

سیاح ادامه داد، در کنار اقداماتی که از سوی این قوا انجام نشده متأسفانه یک سری اقدامات خطا نیز از سوی دستگاه مجری و سیاست گذار صورت گرفته که فاصله ما با تحقق اقتصادی قوی را افزایش داده است.

وی با بیان اینکه، اگر این اقدامات خطا اصلاح شده و اقدامات لازم به سرعت پیگیری شوند می‌توانیم در مسیر تحقق اقتصاد قوی حرکت کنیم، گفت: در واقع اگر روند موجود معکوس شود محقق شدن یک اقتصاد قوی برای ایران که دارای ظرفیتهای مختلف است امری دور از ذهن نیست.

این کارشناس اقتصادی گفت: بر اساس قانون دولت نباید با بخشنامه‌های پی در پی فعال اقتصادی را غافل گیر کند، این درحالی است که دولت به صورت متعدد بخشنامه صادر می‌کند و همین موضوع فعال اقتصادی و سرمایه گذار را فراری می‌دهد.

سیاح گفت: بر اساس ماده 7 قانون بهبود محیط کسب و کار، مجوزها بایستی در کمترین زمان ممکن به فعال اقتصادی ارائه شود این درحالی است که شرایط اعطای مجوزها در کشور هم سخت است و هم پیچیده و زمان بر.

وی ادامه داد، این عوامل یعنی صدور بخشنامه‌های پی در پی و همچنین سختی دریافت مجوز شروع کسب و کار باعث فرار سریع سرمایه از کشور شده است.

به گفته این کارشناس اقتصادی، تأمین مالی با هزینه اندک برای تولید کننده و فعال اقتصادی در ایران بسیار مشکل است. به عنوان مثال یک تولید کننده باید بتواند با استفاده از اوراق در بورس اوراق بهادار تأمین مالی انجام دهد و مردم در سود و زیان تولید شریک شوند این در حالی است که متأسفانه با وجود مجوز قانونی مقاومتهایی در این مسیر وجود دارد.

سیاح تأکید کرد، اینها نمونه ای از مواردی است که دولت بایستی انجام دهد تا شرایط تحقق اقتصاد قوی محقق شود اما یکسری امور نیز وجود دارد که متأسفانه از سوی دولتها انجام می‌شود و خود مانع مهمی در مسیر تحقق اقتصاد قوی است.

وی با بیان اینکه، نظام بانکی باید در خدمت تولید باشد، گفت: متأسفانه بسیاری از بانکهای خصوصی به جای تولید در خدمت سهامداران خود هستند. بانکهایی که در قالب اصل 44 واگذار شده اند و امروز به مانعی در برابر تولید تبدیل شده اند بایستی برچیده شوند. در واقع با برچیده شدن این بانکها می‌توان به تجهیز ارزان قیمت تسهیلات تولید امیدوار بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://30news.ir/?p=28784

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.