سبزی ترخون یکی از گیاهان معطر پر استفاده در صنایع غذایی بوده و از این گیاه بطور گسترده در صنعت تولید مواد اولیه آشپزی و همچنین کنسروسازی استفاده می شود.
ترخون به دلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از گذشته، به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده و سبب کاهش فشارخون هم می شود.
در طب سنتی از این گیاه به عنوان کاهش دهنده درد دندان و دارای خاصیت ضد کرم یاد شده است.
از مهمترین خواص این سبزی کاهش درد دندان و لثه است، در واقع، جویدن ترخون باعث جلوگیری از خونریزی لثه و التیام زخمهای دهان میشود. علت تسکین درد دندان به خاطر وجود مادهای موسوم به اوژنول است که در سبزی ترخون وجود دارد.
همچنین مصرف ترخون برای درد مفاصل مفید بوده، بهتر است همراه غذا خورده شود و کوبیده آن بهصورت ضماد استفاده گردد.
منبع: صد انلاین
بخوانید…
- ویدیو جدید حماس از نحوه کمین برای سربازهای اسرائیلی در اعماق زمین
- پیروزی تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران در دومین دیدار
- حضور ۵۰ بانوی کارآفرین در نمایشگاه کرج
- کشف ۱۰۰ متر کابل از مخفیگاه سارق سیم برق
- دو پارک در محله آق تپه احداث می شود
- کارت خرید ماهیانه بازنشستگان صادر شد/ هر ماه ۳ میلیون شارژ می شود + نحوه دریافت
- احتمال ریزش سنگ و منع توقف در حاشیه جاده کرج – چالوس
- خبر خوب شهردار کرج برای سفیران پاکیزگی شهر
- آموزش تفکیک زباله از مبدا به ایستگاه اسلام آباد رسید
- حمایت پادشاه کشتی جهان از مردم غزه
- تولید حدود ۳۱۶ هزار تن شمش آلومینیوم