نوشیدن دمنوشها در فصلهای پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف دارند.
کارگرآنلاین صرع، یک اختلال مغزی است. در این بیماری سلول های عصبی یا نورونها، پیامهای غیرطبیعی دریافت می کنند؛ در صرع، الگوهای طبیعی فعالیت نورونها مختل و در نتیجه فرد دچار تشنج، گرفتگی عضلانی و از دست دادن هوشیاری میشود. در این مطلب گیاهانی را معرفی میکنیم که تاثیر بسزایی در کنترل بیماری صرع دارند.
دمنوش زنجبیل
برای تهیه این دمنوش زنجبیل باید یک قاشق چایخوری زنجبیل را با مقدار کمی دارچین و یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران
مخلوط و با 2 لیوان آب دَم کنید.
دمنوش آویشن و پونه کوهی
برای تهیه دمنوش آویشن و پونه کوهی باید میزان مساوی از گیاه آویشن را با پونه کوهی مخلوط و با 2 لیوان آب دَم کنید.
این چای را روزانه 2 تا سه فنجان بنوشید.
دمنوش دارچین و هل
برای تهیه دمنوش دارچین و هل باید یک قاشق چایخوری دارچین را با 10 عدد هل و 2 لیوان آب دَم سپس آن را میل کنید.
دمنوش بهار نارنج
چای بهار نارنج نیز از دیگر دمنوشهای موثر در تسکین سردردهای ناشی از صرع است.برای تهیه این دمنوش باید یک قاشق
چای خوری گیاه بهار نارنج را به همراه 2 لیوان آب دَم کنید.
دمنوش سنبلالطیب
نوشیدن دمنوش سنبلالطیب نیز تاثیر بسزایی در درمان بیماری صرع دارد.
دمنوش زوفا
گیاه زوفا نیز از جمله گیاهانی هست که بسیاری از متخصصان طب سنتی نوشیدن دمنوش، جوشانده یا عصاره آن را برای
درمان سردردهای ناشی از میگرن، صرع و سردردهای مزمن توصیه میکنند.
دمنوش گشنیز
برای تهیه دمنوش گشنیز باید یک قاشق چایخوری تخم گشنیز را در یک فنجان آب به مدت 10 دقیقه دَم سپس آن را میل کنید.